Καλωσόρισμα!

Το photografy δια χειρός δε φιλοξενεί τίποτα περισσότερο από μερικές ερασιτεχνικές φωτογραφίες, οι οποίες φιλοδοξούν οτί οι "αδελφές" τους θα κάνουν μια μέρα το γύρο του κόσμου! Τα όνειρα αποτελούν κομμάτι της φαντασίας και παίρνουν μορφή με τη φωτογραφία. Βέβαια αν το όνειρο ανταποκρίνεται της πραγματικότητας ή όχι είναι άλλο θέμα. Υποθέτω πως δεν έχει και τόση σημασία... αλλά είναι σίγουρα σημαντικό να έχεις τη θέληση να το κάνεις ο ίδιος πράξη!


Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

Ο καλύτερός μου... αδερφός

Ήταν ο καλύτερος αδερφός που θα μπορούσε να έχει ο Χάρης σαν μοναχοπαίδι. Από μικροί ήταν ολημερίς μαζί, πολλές φορές χάνονταν ως αργά στην παραλία… τους άρεσε να ψαρεύουν οι δυο τους και να μιλάνε με τις ώρες. Ο Ηλίας ήταν ο πιο αστείος, τα κορίτσια πάντα διάλεγαν εκείνον αν και ο Χάρης ήταν πιο όμορφος. Τρελαίνονταν να τους αραδιάζουν τρομακτικές ιστορίες για να έχουν άλλοθι να τα αγκαλιάσουν.. Μια φορά όμως χρειάστηκε να κάνει πίσω , ήταν εκείνη η πανέμορφη κοπέλα… ήταν και οι δύο το ίδιο παθιασμένοι μαζί της! Τελικά, επέλεξαν να την αγνοήσουν κι ας τη σκέφτονται ακόμη καμιά φορά, κρυφά ο ένας από τον άλλο, σαν τον ανεκπλήρωτο έρωτα που θα μπορούσε να τους έχει αλλάξει τη ζωή.
Ήρθε μια μέρα που ο Χάρης αποφάσισε ότι δεν του αρκεί πια το νησί, ότι είναι φτιαγμένος για μεγαλύτερα πράγματα κι ότι η ζωή είναι στις μεγαλουπόλεις. Ήταν η πρώτη φορά που ο Ηλίας επέλεξε να μην τον ακολουθήσει.
Παρ’ όλα αυτά, ακόμη κι αν τον άφησε πίσω, καμιά φορά ψαρεύει ακόμη μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: